BemutatkozásTársaságunkat Fogarasi Lajos alapította 1980-ban, az akkori viszonyoknak megfelelően GMK formájában. Az egykori Villamos-Biztonságtechnikai Villanyszerelő és Kivitelező GMK. néven működő társaság fő tevékenységei a villanyszerelés és az időszakos kötelező felülvizsgálatok voltak. Ebben a társas vállakozási formában egészen 1993-ig folytatott tevékenységet, majd a cég átalakult betéti társasággá. A változás csak a társaság formájában volt érintett, a fő tevékenység továbbra is a villanyszerelés maradt.


2004-ben a cég átalakításra került, a társaság tulajdonosa Fogarasi Lajos fia, Fogarasi Gergely lett. Ebben az évben a fő tevékenységi kör megváltozott, a cég korábbi tevékenységeit a szintén családi vállalkozásban lévő FGRSI Kft. folytatta és folytatja.


Az FLG Bt. ezen átalakulást követően egy merőben más területen vállalkozott, fő tevékenysége csomagolóanyag gyártás és forgalmazás lett. 2010-től az FLG Bt. átalakult és FLG Kft.-ként működött tovább.

A Kft. 2017-ben újra átalakításra került egy lehetséges uniós forrás miatt és a cég 2017-től FLG Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven tevékenykedik tovább.


Cégünk pontossága és rendkívüli precizitása egyben garancia Partnereink elégedettségére.
Minden jog fenntartva! ©